Fortfarande väldigt dåligt uppdatering här..

2011-10-31 kl. 14:01:46 | Allmänt | Kommentarer (0)

Men jag är fortfarande inte frisk. Jag har nu haft ont i huvudet i sju veckor och dessutom så har jag fått luftvägskatarr. Nu ska jag krypa ner i soffan, men jag ska försöka uppdatera igen ganska snart :)


Så var även den här helgen slut

2011-10-16 kl. 21:33:47 | Allmänt | Kommentarer (2)

Den här helgen har varit väldigt lugn. Jag har inte gjort så mycket utan mest legat på soffan och vilat. Huvudet har varit väldigt dåligt idag, men det kan bero på att jag har blivit förkyld. Jag hade världens halsbränna igår och jag sa till Jonas att sist jag hade halsbränna så vaknade jag dagen efter med förkyldning och det var precis vad som hände.. Spelade bingolotto idag och vann som vanligt ingenting och nu har jag två veckor kvar av min premuneration och sen så ska jag inte spela bingolotto på ett tag.

Nu ska jag lägga mig och titta på nån tjejfilm och sen försöka sova, för 08.20 ska jag vara hos sjukgymnasten imorgon så det är bäst att jag är vaken då :)

Jag har hittat två nya favoritbloggar och jag är inspirerad till tusen, så nu hoppas jag att mitt huvuvd väljer att samarbeta med mig så att jag kan börja baka igen. Just ja, kanske ska länka till mina favoriter också..
Sockerrus och millistartorochannat :)

Godnatt!


Jag är tillbaks!

2011-10-14 kl. 12:55:36 | Allmänt | Kommentarer (0)

Bloggen har legat nere ett tag pga mitt onda huvud.  Jag har inte suttit vid datorn på lite drygt två veckor nu så jag kände att det var dags :) Mitt huvuvd är fortfarande inte bra men jag har fått mediciner som ska ta bort huvudvärken så att jag kan börja träna. Har massor med recept och bilder som jag inte har visat er, men det kommer så fort jag har tid (eller tar mig tid).

Ha en trevlig helg!