Det är jobbigt..

2013-03-30 kl. 23:37:10 | | Kommentarer (0)

..att vara arbetsledare :) haha! Idag har lillasyster Mathilda å lillebror Peter varit här med sina respektive och hjälpt oss med vårt blivande sovrum. Mathilda och Sarah har tapetserat och jag har hart hand om Alva, matlagning och dessutom så fick vi slut tapetlim väldigt tidigt så jag och Peter fick fara till stan å handla det och en rulle tapet och när vi lix va där så köpte vi golv till rummet också! Så nu är det tapetserat klart och golvet ligger och väntar på att bli lagt, men det får vänta några dagar till. Tapeterna blev väldigt snygga, vi har tre vita väggar och en fondvägg och jag måste säga att fondväggen blev otroligt skitsnygg! Jag är mycket nöjd! :)

Till middag gjorde jag fylld köttfärslimpa och potatisgratäng. Mums så smarrigt det var! :) imorgonkväll så väntar mitt sista arbetspass och sen får jag bara ledig :)

Nu äre godnatt som gäller!


Sista arbetsveckan!

2013-03-26 kl. 19:55:11 | | Kommentarer (0)

Ligger i soffan och vilar :) jag har blivit väldigt bra på att vila! Idag var vi hos barnmorskan och lyssnade på hjärtljuden och så mätte hon magen och så, och allt såg bra ut :) 30 dagar kvar och jag tror inte att jag ljuger om jag säger att vi båda längtar enormt mycket efter den lilla som har gömt sig i min mage dom senaste typ 9 månaderna :)

Imorgon ska jag till stan och träffa föräldragruppen, vi ska fika på waynes :) på torsdag ska vi handla tapeter och sånt som behövs och sen så kommer Peter å Sarah hit å ska hjälpa oss att fixa till vårt nya sovrum! Fredag och söndag jobbar jag och sen så är jag helt ledig tills liten vill ploppa ut :)

Nu ska jag plocka lite i rummet som ska bli sovrum och sen så ska jag vila lite mer! :)

I helgen så var vi i bygdsiljum och gjorde kolbullar och grillade korv och även lilla Alva var med och hon tyckte nog att det var jobbigt med så mycket frisk luft :) sen så lyckades jag få en bild på Alva när hon ville vara med och äta med oss. Hon såg väldigt hungrig ut :)




Dags för ett inlägg kanske?

2013-03-21 kl. 12:50:19 | | Kommentarer (0)

Jag är inte så bra på att blogga just nu. Ibland får jag någon bra idé att skriva om men innan jag hinner börja så har jag hunnit glömma bort det :)

Igår så gjorde bakade jag "subwaykakor" (dom heter nåt annat, men jag kommer inte ihåg vad det var) och dom blev perfekta! Lagom sega blev dom och snart är dom slut! Hade besök av Sarah och Alva igår så vi åt god middag och sen så surrade vi en del :)

Imorgon är det fredag och jag jobbar som vanligt och sen är jag ledig i helgen, vi har massor med saker som måste göras! Sen har jag en arbetsvecka kvar innan jag går på ledighet :) idag är det 35 dagar kvar tills den lilla är beräknad att titta ut :) tiden springer iväg!

Ska visa lite bilder på sötaste Alva och sen ska jag vila lite :)