Gott nytt år!

2012-12-31 kl. 18:39:11 | | Kommentarer (0)

Jag sitter i en fåtölj hos syster Linda i finnäs och nu väntar vi på att maten ska bli färdig. Jag har gjort efterrätten och det är faktiskt en favorit i repris. Gjorde den för tre år sen så Linda ville att jag skulle göra den igen så det har jag gjort. Hallon och chokladmousse med nonstop ovanpå! Mums mums och åter mums! :)

Nu ska jag vila mina stackars fötter en stund, men jag ska försöka ta lite bilder och lägga ut här :) nu ska jag klappa vovven Sally lite! Gott nytt år på er alla! :)


Godnatt

2012-12-26 kl. 04:03:03 | | Kommentarer (0)

Det har varit en lång dag idag. Vi for till finnäs och hälsade på Peter, Sarah och Alva (och hunden Leo) och där blev det middag och spel. Vi spelade skellefteå spelet och Jonas vann för han lyckades få dom dyraste gatorna ganska direkt så vi andra hade inte en chans. Nu måste jag sova för nu är jag ordentligt trött. Imorgon ska vi nog börja med en sovmorgon :)

Godnatt och ha en fortsatt trevlig julhelg!

(Alva gillade inte blixten på min telefon, men hon är söt ändå) :)


23/12 - vart har det här året tagit vägen?

2012-12-23 kl. 13:22:02 | | Kommentarer (0)

Det här året har gått jättefort! Tyckte nyss att vi hade mars och nu är det en dag kvar till julafton.. Men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt och det stämmer ju!

Jag längtar verkligen till imorgon! Det jag ser fram emot mest är nog julklappsutdelningen, men det är inte att öppna min julklappar som känns mest spännande utan det är att se alla andra öppna julklapparna som är från mig :)

Nu ska jag snart sätta igång med morgondagens efterrätt :D

Ha en fortsatt trevlig söndag! Klockan 23.15 ikväll så får jag fyra dagars ledigt, ska bli väldigt trevligt!
Telia har ett mindre trevligt samtal att vänta från mig efter jul.. Senaste veckorna har hemtelefonen slutat fungera flera gånger men bara under ganska korta stunder, men idag så funkar den inte alls.. Och hemma i vårat hus så är det typ världens sämsta mottagning så det är inte lätt att få tag på oss idag :)


Tiden springer iväg..

2012-12-22 kl. 01:53:18 | | Kommentarer (0)

Nu är det inte länge kvar till jul :) i morse så vaknade jag 01.47 och var jättehungrig. Väckaren skulle ringa 03.00, men klockan 02.50 så satt jag i köket och åt frukost :) dagen har gått sådär, tycker det har varit mycket krångel och konstiga saker idag, men alla dagar kan ju inte vara bra.

Oj, nu har jag varit vaken ett helt dygn och klockan nio så ringer väckaren igen så det är väl bäst att jag försöker sova nu. Har träffat lilla Alva idag också, fick bära henne en stund då vi var i affären och då låg hon och tittade på mitt ansikte typ hela tiden och så fort Peter tog över så blundade hon och somnade :)

Innan jag blundar så tänkte jag dela med mig av några bilder från senaste veckan.

Godnatt!


Jag blir tokig!

2012-12-17 kl. 09:43:17 | | Kommentarer (0)

Min näsa rinner och rinner! Halsen och hostan är inte så jobbigt, men näsan håller på att göra min tokig! Ringde vårdcentralen nu och det enda jag kunde få var rinexin så jag får verkligen hoppas att det hjälper! Jag har inte tid att vara sjuk! Jag vill ju baka å pyssla inför jul.. Det är ju bara en vecka kvar nu och jag har ogjort typ allt! Jag är den som ska fixa efterrätten på julafton och jag har bestämt vad jag ska göra men längre än så har jag inte hunnit..

Igår åt vi middag hos mamma! Hon gjorde ris å älgskavsgryta och det är bland det godaste som finns att äta! Sen så lånade jag hennes badkar i ett försök att få förkylningen att vilja flytta från min kropp men så blev det ju inte riktigt... :/

Alva är världens sötaste bebis (iallafall just nu, men det blir det ändring på i april) :)


Godnatt

2012-12-13 kl. 01:39:51 | | Kommentarer (0)

Ligger i sängen men kan inte sova. Så fort jag lägger mig ner så börjar det irritera i luftrören :/ har försökt vila bort min förkylning men den verkar inte fatta det.. Vill vara frisk i helgen för jag vill ju gosa med lilla Alva :) längtar verkligen tills i april då vi har en egen att gosa med.. Men tiden går fort :) vi har redan passerat halvvägs och det känns som om det var igår vi fick veta att vi skulle få en liten :)


Nu funkar det!

2012-12-10 kl. 13:55:00 | | Kommentarer (0)

Appen till bloggen har inte fungerat på flera dagar, men nu funkar den igen så nu ska jag lägga ut världens sötaste bild på lilla Alva och hennes stora näve :)


Torsdag!

2012-12-06 kl. 08:49:49 | | Kommentarer (0)

Jag har lyckats med det omöjliga! Jag var på vattengympa igår och för första gången så har jag lite träningsvärk idag. Det ska ju typ vara omöjligt att få det, men tydligen inte :D

Idag så ska jag fara till Umeå och göra lite ärenden och gå lite på stan. Ska åka buss så det är väl bäst att göra sig köar snart så att jag inte missar den, tror inte ens att det går nån mer buss idag :)

Ha en bra dag!


Kylig promenad

2012-12-04 kl. 22:28:25 | | Kommentarer (1)

Jag och Victoria har varit på en promenad ikväll, vi gick i typ en timme och det var "bara" -24,5 grader ute.. När vi skiljdes åt i korsningen så gick jag å Leo hemåt och när jag skulle gå upp för trappen så lyfte jag inte höger fot nog högt så jag slog i den och föll med vänster knä och fot på bron. Det gjorde svinigt ont och nu är foten värre. Den är inte blå men den gör ont ändå. Typiskt min tur..

Nu ska jag se klart min film och sen ala jag sova :)
Godnatt


Helt klart godkända!

2012-12-04 kl. 16:48:50 | | Kommentarer (1)

Det blev goda pepparkakor men dom var svåra att grädda tycker jag. Men gott blev det!

Måste dessutom passa på att visa min nya fina kakburk som jag köpte på dollarstore! :) visst är den fin?


Pepparkakor!

2012-12-04 kl. 14:38:16 | | Kommentarer (0)

Jag har aldrig gjort en pepparkaksdeg och jag tänkte inte göra det idag heller. Jag var på ICA i bygdsiljum och där hade dom pepparkaksdeg i lådor så det tänkte jag testa just precis nu :) hoppas dom blir goda!


Världens bästa sambo! <3

2012-12-04 kl. 13:59:19 | | Kommentarer (0)

I natt när Jonas kom hem så hade han en present till mig. För flera veckor sen så visade jag en bild på en adventsljusstake som en vän på Facebook lagt upp, den var verkligen jättesnygg och det tyckte även Jonas. Så i natt när han kom hem så hade han med sig en sån till mig/oss :) jag blev jätteglad!

Visst håller ni med om att den är snygg?! ;)



Tisdag :)

2012-12-04 kl. 12:29:21 | | Kommentarer (0)

Gör ett nytt försök med bilderna :)


Bakar för fullt!

2012-12-04 kl. 01:36:39 | | Kommentarer (0)

Ikväll har jag gjort två stycken favorit i repris. Saffransskorpor och tobleronesnittar blev det, så nu luktar det otroligt gott i vårt kök :) idag så har jag varit på lassa och träffat min Peter å Sarah och lillflickan :) hon var ju hur söt som helst och låg säkert en timme i mina armar och hon såg nöjd ut mest hela tiden. Sen så blev det så att jag och Jonas ska vara hundvakt till Leo. Han har varit hos mamma men hennes grannar klagade och eftersom att Peter å Sarah blir kvar på bb i två dagar till så måste någon ha hand om hunden så då är det klart att vi ställer upp :)

Nu ska jag stänga av värmen på ugnen och låta skorporna stå kvar i ugnen över natten :)

Försökte ladda upp lite bilder på lillflickan, men appen vill inte samarbeta med mig så jag får försöka igen lite senare. Nu kommer snart Jonas hem och då ska han få hjälpa mig med Leos bur så behöver jag inte bära den själv :)

Godnatt!


25 April <3

2012-12-03 kl. 01:03:31 | | Kommentarer (0)

Jag och Jonas längtar tills den 25/4-13 och jag vet att det är många som gör det. Blivande farmor och farfar till exempel, för den 25/4-13 är det beräknat att vi två ska bli tre :)

Och dessutom så blev jag faster ikväll! Det blev en "liten" flicka, hon vägde 4550 gram och var 52 cm lång :)