Bakade lite :)

2012-04-24 kl. 23:36:01 | Allmänt | Kommentarer (0)

Visste inte vad jag skulle göra och hade en öppnad förpackning med Philadelphiaost så då blev det enkla cupcakes. Chokladcupcakes med citronfrosting och citroncupcakes med chokladfrosting. Rörde jag till det nu? Lägger ut en bild så får den tala för sig själv :) nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon!


Vi har en vinnare!

2012-04-17 kl. 01:52:31 | Allmänt | Kommentarer (0)
Igår så skrev jag att jag skulle komma med goda nyheter ídag, men jag orkar inte vänta tills jag vaknat igen så jag passar på nu medan jag har ångan uppe. Det är nämligen så att vi har en vinnare i min tävling "hur lång tid tar det för mig att gå 1 000 000 steg" och den som är närmast rätt datum och antal dagar är... *trumvirvel*..

Susanne! Hon hade gissat på 125 dagar och det blev 127 dagar så hon var närmast rätt datum :) Hon vinner den fina kakburken som har stått i vårat vitrinskåp sedan början på januari.

Ett stort GRATTIS till dig, och så säger jag bra gissat till er andra! :)




Blev så sugen..

2012-04-17 kl. 01:22:45 | Allmänt | Kommentarer (1)

..på att baka, så jag gjorde tobleronesnittar då jag komme hem :) dom blev supergoda! Jag kan inte komma ihåg om jag har lagt ut receptet på som här, men jag ska kolla upp det.

Bjuder på en bild nu iallafall! :)
Godnatt


Dålig uppdatering igen

2012-04-16 kl. 14:53:26 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har jobbat hela helgen och inte hunnit göra så mycket annat så bloggen har fått lida lite. Ikväll har jag kvällspasset och imorgon ska jag städa och träffa en vän och sen då jag kommer hem så blir det uppdatering + goda nyheter :)

Hoppas att ni alla får en trevlig kväll!


Usch vad jag är lat!

2012-04-05 kl. 01:10:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har jag inte ens "orkat" gå till datorn, det är så enkelt att använda telefonen istället, men det är jobbigt att göra långa inlägg med den. Idag när Jonas kom hem så bestämde vi oss för att fara till stan och handla lite så att vi har så vi klarar oss för ett tag framöver. Vi tänkte passa på idag före rusningen som brukar vara nu i påsk-tider, men tydligen hade alla andra tänkt likadant för det var fullt med folk på affären.

Sen blev det stressigt hem från stan för att hinna hem till bakningen med barnen, men vi bakade inget idag utan planerade istället inför deras café som dom ska ha den 21/4. Dom gjorde lappar som dom ska sätta upp överallt och det ska även jag göra! Sen så hade jag med mig kameran så Vi lekte lite med den (tog några bilder med min iPhone också för jag vet ju att det kan dröja ett tag innan jag sitter vid datorn).

När jag kom hem så såg jag lite på tv och sen så bakade jag tobleronesnittar, jag har varit så sugen på dom att även om jag var dötrött så var det värt att vara vaken lite längre bara för att få ett litet smakprov :) tänkte lägga upp lite bilder från fånen och sen ska jag SNARKA!!


Oj!

2012-04-03 kl. 22:28:51 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det verkar vara många nya läsare som har hittat hit efter igår, vad kul! Imorgon så ska jag ta mig tid och sätta mig vid datorn och lägga ut bilder på lite olika godsaker och jag har varit väldigt dålig på att lägga ut recept, men det ska jag ändra på :) har lagt mig nu och ska försöka göra en tidigkväll. Ledig imorgon och på torsdag :)

Första bilden och receptet som jag ska lägga ut imorgon blir på min kladdkaka som jag gjorde förra veckan. Alla vet ju att päron och after eight passar superbra tillsammans så jag ville testa att göra en kladdkaka med päron och after eight :) den blev supergod men väldigt kladdig. Har bilder på kameran och kameran är nere och efter att ha motionerat massor idag är benen slut så jag fixar det imorgon :)

Godnatt!


Godnatt!

2012-04-03 kl. 01:50:34 | Allmänt | Kommentarer (1)

Det blev en lång dag idag. Hade egentligen tänkt köra raka vägen hem och slänga mig i sängen och snarka ikapp med sambon och vovven, MEN så lyssnade jag på vaken i P3 & P4 och kunde inte låta bli att ringa in till tävlingen "huvudpersonen". Det blev jag som var huvudpersonen och dom skulle gissa min hobby (bakning för er som har missat det) haha! Andra personen som ringde in lyckades gissa rätt, men det var roligt att vara med :) efter han hade gissat rätt så började vi prata om bakning och sånt som jag har bakat och nu (typ 15 minuter senare) så pratar dom fortfarande om bakning och godsaker! Cakeballs (cakepops osv) är nåt som jag måste göra ett inlägg om och lägga ut här på bloggen och skicka länken till radion så att dom får se hur goda dom ser ut ;)

Kan ju börja med att lägga ut en bild på fikat som jag bjöd på förra måndagen då jag hade "hudkrämsparty" :)

Bullar, muffins och rulltårta :)