Hemma!

2013-04-28 kl. 15:37:44 | | Kommentarer (0)

Igår så fick vi fara hem från bb :) första natten har gått bra och han är så snäll. Han har haft farmor på besök idag så det kanske är därför han har varit extra snäll?

Våran lilla älskling har ju fått sig ett namn nu också. Han ska heta Karl ALGOT Stellan :)

Måste ju visa er en av dagen fina bilder :) eller vi kan nog ta och visa flera på en gång :)


Fredag!

2013-04-26 kl. 15:22:30 | | Kommentarer (0)

Dagarna springer iväg och lilleman har redan varit hos oss i TRE dygn (snart iallafall). Han äter, skiter och sover så allt är som det ska vara. Han är så gosig och mysig. Nu är även min huvudvärk borta så nu känns det hur bra som helst. Börjar längta hem men vi ska inte fara hem än, iallafall inte idag..

Vi får lite besök senare ikväll och det ska bli skönt att få andas lite annan luft :)


Sötnos!

2013-04-25 kl. 07:57:27 | | Kommentarer (0)

Trots en dålig natt med lite sömn så kan man inte bli annat än glad när man vaknar upp och får syn på en sån här sötnos <3


Världens finaste pojke!

2013-04-25 kl. 01:44:56 | | Kommentarer (0)

Han är så snäll och gosig! Vårt lilla underverk :) idag så fick jag lämna sängen och röra lite på mig och det gick bra först men sen fick jag migränliknande huvudvärk. Trodde att det berodde på sömnbrist så då fick jag lite Alvedon och sånt för att det skulle gå över och sen sov jag en timme mitt på dagen (och under tiden så sov lillen också, Jonas var ute och handlade mat och sånt). Det blev bättre och jag kunde äta normalt men jag kände mig ändå helt slut. Vid kvällsfikat så gick vi till matsalen och satt där en hel timme och pratade med några andra nyblivna föräldrar :) sen när vi kom tillbaka så fick jag världens huvudvärk igen och det kom väldigt fort. Fick några tabletter och sen fick jag vila igen, sov i drygt en timme och när jag vaknade så kändes huvudet bra igen. Lillen var hungrig så jag skulle sätta mig upp och då snurrade det till ordentligt och huvudet gjorde riktigt ont. Ringde på personalen och dom kom fram till att jag hade så ont i huvudet pga ryggbedövningen från snittet. Dom hade måsta böka på ordentligt när dom skulle sätta bedövningen och då kunde man få riktigt ont i huvudet och då hjälper inte vanliga tabletter, så nu har jag under en timme fått koffeindropp och är nu pigg som en mört!

Kände bara för att skriva av mig lite :) avslutar med en liten bild på vår älskade son (känns fortfarande overkligt att säga vår son) :)


Våran prins!

2013-04-23 kl. 21:42:46 | | Kommentarer (0)

Idag 17.59 så blev vi föräldrar till en liten pojke! Han låg med rumpan ner och hade legat så att tag så när dom upptäckte det så blev det ett akutsnitt. Han vägde 3520 gram och var 50 cm lång :) vi mår bra alla tre och vi är så stolta över vårat underverk! Han är så fin :)


Vila?

2013-04-19 kl. 11:44:22 | | Kommentarer (0)

Igår så tänkte jag att jag skulle prova en ny metod. I två veckor har jag försökt vila ut bebisen men det har inte funkat, så igår så tänkte jag försöka baka ut bebisen :D först så gjorde jag kärleksmums och sen gjorde jag en pitekaka som tyvärr blev misslyckad.. Som avslutning gjorde jag en fyrdubbel sats chokladbollar :D men sen var jag slut!

På kvällen så såg jag hockey och skellefteå fick ju äntligen sitt efterlängtade sm-guld! Somnade vid elva och sen ringde väckarklockan 02.45, skulle nämligen följa med Jonas å åka lastbil idag. Tänkte att det kunde vara skönt att komma hemifrån lite.

Nu är jag väldigt väldigt trött så jag ska bara äta upp min lunch och sen ska jag lägga mig en liten stund :) vila vila vila :)


Trött!

2013-04-18 kl. 01:20:33 | | Kommentarer (0)

Idag har det varit full rulle så då klockan blev nio så la jag mig i soffan för att titta på tv och där ligger jag kvar än. Har varit påväg till sovrummet länge, men jag har inte orkat ställa mig upp än.. Liten sprattlar på i magen och det är så mysigt :)

Idag så kom jag på att jag skulle baka nåt, så för första gången i mitt liv så gjorde jag vanliga drömmar :) det var mycket enklare än vad jag trodde att det skulle vara. Dom blev ganska små, men då gör det ju ingenting om man tar två :D sen så blev det hemmagjorda köttbullar, potatis och morotsstuvning till middag :) mycket smarrigt!

Nä, nu orkar jag inte ligga här lägre så nu ska jag flytta mig till sängen :)
Godnatt


8 dagar kvar..

2013-04-17 kl. 00:58:18 | | Kommentarer (0)

..till bf :) har haft Sarah och Alva här på besök idag. Dom for hem nån gång efter elva och efter det så jag har plockat och stökat i köket och sen har jag fixat med tvätt å sånt :) det är ganska roligt att se hur fort man kan förändras :) förut så var mitt motto: "varför göra idag det du kan göra en annan dag" men nu har det blivit andra bullar! Tror bestämt att mitt nya motto är: "äsch, jag gör det nu.. Jag kanske inte orkar göra det sen" :)

Vill inte ha en massa ogjort ifall det bär väg till bb. Det första man vill göra när man kommer hem från bb kanske inte är att ställa sig med disken, så därför ser jag till att göra sånt direkt så är det gjort :)

Tänkte visa en söt bild på Alva :) hon somnade medans hon åt :D


Fortfarande ingen bebis!

2013-04-15 kl. 15:26:03 | | Kommentarer (0)

Men nu är det bara 10 dagar kvar till bf. Hoppas liten vill komma snart för jag börjar vara lite övervänt!

Förra veckan så provade jag baka muffins efter ett recept av Martha stewart och först blev jag väldigt besviken för att jag tyckte att smaken blev så platt på nåt vis, men sen så smakade jag muffinsen någon dag senare och det var stor skillnad! Efter dom hade stått drygt ett dygn eller varit frysta så blev dom hur goda som helst! Smakar mycket choklad och dom var enkla att göra. Ska lägga ut receptet här snart, ska bara orka gå upp för trappen till datorn först :)

Lägger upp en bild så länge :)


16 dagar kvar!

2013-04-09 kl. 21:28:23 | | Kommentarer (0)

Idag har jag gjort mormorsaft och det blev lika gott som jag minns att det var :) sen så har jag just nu en bulldeg på jäsning. Igår hade jag ingen energi överhuvudtaget men idag fanns det lite mer så jag passar på att utnyttja det :) Någon dag här framöver har jag tänkt göra Kärleksmums, det är nåt jag har varit sugen på i flera veckor men jag har inte orkar baka det än. ska försöka passa på att fylla frysen så mycket som jag hinner innan den lilla har tänkt titta ut :) imorgon är det dags för ett besök hos barnmorskan och förhoppningsvis är det vårt näst sista besök där. :)

Nu ska jag baka ut min bulldeg :)
Gokväll!


22 dagar kvar <3

2013-04-03 kl. 20:05:02 | | Kommentarer (0)

Det närmar sig med stormsteg! Snart har vi den 25/4 och jag hoppas att h*n inte väntar så mycket längre än tills dess med att komma ut. Jag är inne på min tredje lediga dag idag och jag är redan less! Men förhoppningsvis ska dagarna fram till bf gå fort. Har tvättat det sista idag så nu ska jag packa bb väskan klar så att den är redo :)

Bilden som jag ska visa nu är tagen i vecka 36+3 :)