Polisskolan 3

2012-03-31 kl. 21:49:17 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har jobbarhelg i helgen och igår jobbade jag en luleåsväng :) jag gillar verkligen mitt jobb! Och eftersom att det är lördag idag så hade jag "tidiga kvällsturen" och slutade 18.51 :) då hinner man ju göra nåt roligt då man kommer hem också så det är ju bra!

Ligger i våran "nya" soffa och tittar på polisskolan 3 och det spelar ingen roll hur många gånger man ser den för den är lika rolig varje gång :) klockan 23 är det dags för american pie 4 och sen ska vi sova :) börjar jobba 16.58 imorgon och innan det ska jag baka nåt gott men jag hinner nog ta en ordentlig sovmorgon också :)


Vad gör jag?

2012-03-30 kl. 03:37:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är proffs på att vara långsam på morgonen då jag är ensam vaken och ensam som ska iväg. Jag stiger upp i tid och går ner och fikar och sen sitter jag och bara tar det lugnt tills jag inser att "fan, jag ska ju fara snart" och sen blir det jättestressigt. Jag ska till Luleå idag så det är därför jag är vaken nu, ska hoppa in i duschen nu och sen så ska jag skaka mig iväg (bilen är inne i en skakig period). Sist jag körde min bil så var jag nästan sjösjuk innan jag var framme, men förhoppningsvis ska det går bättre idag.

Hoppas att ni alla får en underbar fredag!


Äntligen!

2012-03-28 kl. 15:36:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag älskar verkligen alla twilight filmerna och i söndags så köpte jag den nyaste och den är exakt lika bra som jag minns den :) såg den två gånger på bio och sen i söndags har jag sett den två gånger och än är jag inte less :)

Imorgon ska jag till stan och städa på jobbet och sen så ska jag jobba på fredag, fick ett extra arbetspass :)


Pimpeltävling

2012-03-25 kl. 15:10:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Dagens fångst!


Kan allt krympa i tvätten?

2012-03-23 kl. 03:24:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vi gav sita en dusch för någon dag sedan och jag tror banne mig att hennes huvud/hals krympte lite. Kan hon verkligen ha varit så smutsigt så att hon krympte då smutsen försvann eller hade jag så varmt vatten så att hela hon blev mindre? ;) haha, ibland så får man lite "udda" funderingar då man vaknar för tidigt eller lägger sig för sent.

NU ska jag göra mig klar!


Godmorgon!

2012-03-23 kl. 03:15:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår var jag på tupperware party för första gången i mitt liv och det var MYCKET trevligt! Jag beställde två saker till hemmet och ingenting hade nåt med bakning att göra :) trodde inte att jag skulle kunna låta bli, men då jag hittade nåt som vi faktiskt "behöver" så blev det mycket enklare :) köpte en servofix för jag vet att dom är bra (och så slipper jag jäklas med folie hela tiden) och så blev det en hållare för hushållspapper. Det fanns så himla mycket bra saker och jag hade beslutsångest som vanligt :)

Nu ska jag göra mig klar för en dag i Luleå. Är fruktansvärt trött, men jag får skylla mig själv.

Fick en ny liten granne igår, en pojke :) ett stort grattis till Samuel och Victoria! :)

Nu ska jag äta frukost och gå ut med vovven! Skriver kanske med senare under dagen, har ju lite tid "över" i Luleå :) ha en bra dag!


Snart somnar jag!

2012-03-20 kl. 01:39:17 | Allmänt | Kommentarer (0)
Men först så ska jag vänta på att maten som jonas ska ha i sin matlåda ska bli klar. Vi köpte färdig lasagne på coop och då tänkte jag vara snäll med min älskade sambo och se till så att han har matlåda :) Jag har bytt i tvättmaskinen och nu så tittar jag på Sofias änglar medans maten blir varm.

Jag har många idéer till inlägg som jag ska lägga ut här, men jag har lite svårt för att ta mig tid för att sitta ner och förverkliga dom idéerna, men snart..

Nu ska jag kolla i ugnen och sen ska jag sitta på rygg en stund :)

Godnatt

Jobbarhelgen är snart över

2012-03-19 kl. 10:44:27 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har ett arbetspass ikväll och sen är jag ledig till på fredag :) Jag har mycket att göra under dom lediga dagarna, men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera här på bloggen. Min laddare till kameran har gömt sig någonstans, eller rättare sagt så har jag glömt var jag har lagt den. suck.

Jag bakade chokladmuffins i min underbara muffinmaker igår och dom blev supergoda! Jag ska ta med mig några till jobbet idag och se om dom håller med mig ;)

Förresten, jag tycker INTE om att det snöar. Hade tänkt tvätta min supersmutsiga bil idag, men det får helt enkelt bli en annan dag.

Ha en underbar måndag!

Idag är det ingen vanlig dag!

2012-03-15 kl. 13:32:20 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag skulle min pappa ha fyllt 63 år. Jag kan inte fatta att det snart har gått 6 år sen han gick bort, det känns som om jag pratade med han nyss och inte för snart 6 år sedan. :) han är enormt saknad iallafall och speciellt idag.

För 3 år sedan, då pappa skulle ha fyllt 60 år så ville jag och Jonas göra det till en "bra" dag att minnas i framtiden så vi förlovade oss den dagen. 3 år har gått otroligt fort och jag är fortfarande lika kär i min prins!

Jag älskar dig Jonas! :)


Torsdag

2012-03-08 kl. 19:27:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

Matbrödet som jag bakade igår blev jättegott! Det var dessutom så himla enkelt.. Jag ska lägga ut receptet här någon gång under helgen, ska jobba imorgon och just nu bakar jag bullar så datorn får vänta tills i helgen :)

Jag sitter och dricker te nu och väntar på att degen ska jäsa klart och det börjar närma sig nu :) tänkte bara skriva ett par rader här och sen sätta igång med bullarna!

Godkväll!


Matbröd!

2012-03-07 kl. 19:54:55 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag fick ju nyaste numret av tidningen Hembakat i måndags och där fanns det recept på matbröd. Hade tänkt testa ett av recepten nu på en gång :)


Jag ger upp!

2012-03-06 kl. 23:32:16 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår så jobbade jag till 23.15 och få jag kom hem så var det svårt att slappna av . Jag var trött men kunde inte sova. Somnade tio över två och fem minuter senare började sita skälla. Jag reagerade inte ens då Jonas väckarklockor började ringa tjugo minuter senare. Halv nio var det min tur att stiga upp, skulle med Jonas föräldrar till Umeå. Jag var inte pigg och det tog ett tag innan jag vaknade helt, men sen gick det bra. Det var trevligt i Umeå och jag hittade äntligen spritstyllar med "rätt" storlek :) när vi skulle fara från Umeå så skulle vi handla lite småsaker på Coop och då såg jag att dom hade tapeter för 20 kr/rulle och jag gick dit för att kolla om det fanns några snygga och det gjorde det! Köpte tapeter som ska sitta i köket, det behövs verkligen nya där! :)

Idag har jag inte bakat nåt, jag var sugen på att prova några recept som jag såg i tidningen Hembakat som kom igår :) ett matbröd bland annat, och självklart fanns det ett recept på cookies som jag blev lite nyfiken på.

Oj, nu kom jag av mig lite. Det jag egentligen hade tänkt skriva var att trots att jag är en kvälls/nattmänniska så ger jag upp för ikväll. Jag skulle mysa i soffan och titta på en av mina favvofilmer, men jag känner att jag får ge mig. Jag orkar inte vara vaken en minut till.

Godnatt!


Hello Kitty

2012-03-04 kl. 14:08:15 | Allmänt | Kommentarer (2)

Det här var min andra hello Kitty tårta och förhoppningsvis inte den sista :)


Söndag!

2012-03-04 kl. 09:55:18 | Allmänt | Kommentarer (0)

Klockan ett så kommer dom och hämtar tårtan så nu är det bara att sätta fart så att den är färdig i tid.

Håll tummarna på att den blir bra!


Övertid

2012-03-04 kl. 00:37:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det blev lite övertid idag, men det gjorde ingenting för min del :) sen när jag kom hem vid elva så ställde jag mig vid spisen och gjorde chili con carne, dels för att jag inte hade ätit middag och dels för att ha en matlåda imorgon då jag ska jobba igen.

Nu ska jag försöka sova lite, har en tårta att göra imorgon också! Är lite osäker om vilken tid den skulle hämtas så jag måste ta mig upp i tid. Godnatt!


Varför?

2012-03-03 kl. 00:20:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Varför är jag så bra på att skjuta på allt till i sista minuten? Jag har en tårta att göra till på söndag och jag hade tänkt göra sugar pasten idag, men jag bara sitter i soffan och suckar och försöker tvinga mig själv att börja med den. Den tar inte lång tid att göra så det är inte därför jag skjuter på det (jag vet inte ens varför jag skjuter på det). Men nu tror jag att jag måste börja så att jag får sova nån gång! Jonas ska upp klockan sju så jag lär väl vakna då jag också..

Ska bli så kul att få jobba lite imorgon!! :) godnatt!


Hej hej!

2012-03-02 kl. 15:41:37 | Allmänt | Kommentarer (1)
Nu är det fredag igen och jag har varit ledig hela veckan så nu ska det bli skönt att få jobba lite :) Jobbar lördag söndag och måndag och sen är jag ledig tisdag, onsdag och torsdag. Jag har en del planering att göra nu. Har min bakkurs med barnen på onsdagar och vi ska bestämma ett datum för deras café som dom ska ha. Jag tycker att dom är jätteduktiga och har massvis med bra idéer, nu gäller det bara att fatta beslut och börja förbereda.

Idag har vi varit till Ånäset och besiktat min bil, den gick igenom utan anmärkning och han som besiktade den sa att det var väldigt fin för sin ålder :)

Nu ska jag baka lite muffins och sen ska jag nog vila ögonen en liten stund.

Förresten, jag ser att det är fler och fler läsare som har hittat hit till min blogg och ni får jättegärna lämna en liten kommentar :) Börjar blir lite smått nyfiken på vem som läser min blogg :)

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!