Godmorgon!

2012-11-30 kl. 22:14:52 | | Kommentarer (0)

Skrev det här tidigare idag men det gick inte publicera då, så jag gör det nu istället :)

Tidig dag idag. Väckarklockan ringde 03.00 idag så då var det bara att stiga upp. Det kommer att bli en seg dag idag, men om jag orkar så ska jag baka saffransskorpor då jag kommer hem. Men först ska jag jobba till 17.17 och sen blir det middag och bio med några kompisar (ska ÄNTLIGEN se sista twilightfilmen). Klockan lär ju vara ganska mycket när jag kommer hem, men saffransskorporna tar inte så lång tid att göra och sen ska dom torka i ugnen över natten :)

Hoppas ni alla får en trevlig fredag idag! Jag är ledig imorgon och har julbord med jobbet och sen jobbar jag på söndag :)

Förresten, jag var hos Victoria och pojkarna igår och drack massvis med the, det var mycket trevligt och jag lyckades fånga Ebbe på bild när han var jätteglad! Gustav frågade hur jag gjorde när jag tog kort så då tog jag ett kort på han också. Jag gillar mina grannar :)


Jamen då kör vi!

2012-11-27 kl. 19:38:53 | | Kommentarer (0)

Jag kör lite storstädning idag så att kvällen ska gå fort! Imorgon så är det strömavbrott mellan 09.00-12.00 så under den tiden tänkte jag passa på att julpynta lite och då är det bra om det är städat ordentligt först :)

Jag har dessutom en låååång lista på saker som jag vill hinna baka innan jul. Saffransskorpor är ett måste iallafall, och daimtryffel. Lussebullar bakade jag förra veckan, men jag glömde stoppa dom i frysen så dom torkade ihop, men medans dom var färska så var dom supergoda!

Nä nu ska jag poppa lite julmusik och städa! Slänger in en bild på mina lussebullar :)


Här var det tomt..

2012-11-15 kl. 11:49:43 | | Kommentarer (0)

Jag har inte bakat så mycket på sista tiden så därför har det inte blivit så mycket uppdatering här, men jag har nu bestämt mig för att prova skriva lite allt möjligt här och inte bara saker som har med bakning att göra. Jag behöver någonstans där jag kan skriva av mig och då är ju bloggen bra att ha!

I veckan jobbar jag ganska mycket, men det är bra samtidigt som jag känner att jag behöver vila. I tisdags så fick sita somna in och det var väldigt jobbigt för oss båda. Hon hade fått diabetes och började tappa synen och då ville vi inte att hon skulle plågas nåt mer. :/ vi har inte kunnat sova ordentligt för det har känts så tomt i huset. Våran lilla vovve som alltid viftade på svansen då man kom hem. Hon har varit den bästa vän man kan önska sig och åren vi fick tillsammans kommer vi aldrig att glömma.. Världens klokaste och gosigaste vovve!