Lång dag

2011-08-31 kl. 21:02:38 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag längtar tills lördag för då har vi ingenting planerat (än så länge iallafall). Imorgon så ska jag vara på gummiverkstan halv åtta och sen så ska jag jobba 16.30 och då jag slutar på fredagmorgon så ska jag hem och vila en snabbis och sen iväg med Trine till Övik (ska bli skitkul), hon ska hämta en häst och jag ska följa med som sällskap :) Har ju varit i stan idag och testat linser och från början så gick det inte alls, mina ögon grinade i drygt fem minuter och sen fick jag prova ett par andra linser och då gick det mycket bättre, men dom jag ska ha under en månad fanns inte inne så jag måste till stan en gång till (typ nästa vecka) och testa mera :)

Nu ska jag gå ner och pyssla lite, har överför lite musik till telefonen så nu kan jag lyssna på musik vart jag än går :)

Gokväll!


Tisdag

2011-08-30 kl. 21:16:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är verkligen riktigt dålig på att uppdatera bloggen just nu, men inspirationen vill inte infinna sig och jag vet inte vad jag ska blogga om. I fredags så gick vårat kylskåp sönder och idag fick jag tag i dom som ska komma och laga det, kan ni gissa när dom kommer? Jo, nån gång under nästa vecka.. Tur att vi har kvar det gamla kylskåpet ute i verkstan så vi är ju inte helt utan :) Nu ska jag fortsätta med min "läxa" :) Imorgon ska jag till stan för att göra synundersökning och testa linser :)
Godnatt


Det går inte fort idag..

2011-08-25 kl. 10:33:09 | Allmänt | Kommentarer (0)
Idag är jag riktigt långsam. Jag tar lång tid på mig vad jag än gör och så "fastnar" jag typ överallt. Jag har varit hemma i drygt två timmar och jag satt fast framför tvn i en och en halv timme och sen fastnade jag tjugo minuter på en stol i köket (åt en macka i slowmotion) och nu har jag suttit här i drygt tio minuter men jag har bestämt mig för att inte fastna iallafall. Tänkte ta ut hunden på en promenad och sen då vi kommer tillbaks så ska vi väcka husse och sen göra lunch :)

Får se om jag skriver nåt mer här idag, kanske passar på att låna mammas dator då jag lix ska dit. Funderar på att fara till hon vid åtta så att jag kan se true talent.

På tal om true talent så såg jag det i måndags och det var en kille som jag tyckte var ruskigt bra. Jag har lyssnat på hans framträdande om och om igen på youtube och jag får gåshud varje gång, han har en speciell röst och jag hoppas att han kommer att gå långt i tävlingen! 


Redan onsdag?

2011-08-24 kl. 14:24:37 | Allmänt | Kommentarer (0)
Dagarna bara flyger iväg. Har haft lite fullt upp så därför har datorn inte varit så högt prioriterad. Nu sitter jag och försöker uppdatera telefonen och ändra inställningar och sånt så att jag har gjort det imorron då jag ska lämna in den för att den är knäpp. Jobbar ikväll och då jag slutar imorronbitti så ska jag hem och väcka vovven och Jonas :) Ska följa med Jonas till stan imorron och göra bort lite ärenden så att jag inte har två miljoner saker som ska hinnas göras på fredag..

Hinner inte skriva så mycket mer just nu, men så fort jag får tid över så kommer jag att lägga ut bilder och recept på kakan som jag gjorde i förrgår, det blev en apelsin och chokladkaka som faktiskt smakade väldigt bra :)

Som vanligt..

2011-08-19 kl. 13:54:20 | Allmänt | Kommentarer (1)
Jag skulle ju vila och ta det lugnt.. tror ni att det blev så? NÄ! För jag fick ett samtal som gjorde mig lite upprörd och sen dess har jag suttit vid datorn och googlat och gjort lite andra saker.. Nu ska jag fara till Burträsk för att handla lite frukt och sen blir det jobb..

gokväll

Nu är jag här igen!

2011-08-19 kl. 11:29:54 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har haft lite semester från bloggen ett tag, men nu är jag här igen :) Jag har knappt suttit vid datorn på mer än tre veckor, så nu är det dags igen.

Jobbar helg i helgen så jag hade tänkt ta en låååång sovmorgon, men det blev bara till halv tio eftersom att det ringde på dörren då. Jag förstod genast vad det var, men jag hade hoppats på att dom skulle ringa först.. Det var våran nya tvättmaskin som kom! :) Äntligen så kan vi skrota den gamla som kastar vatten och hoppar runt då man tvättar.

Jag har haft en bra semester och det är mycket som jag borde skriva här och visa er, men just idag är det ingen bra dag för sånt för jag känner mig så trött och seg så jag kommer ändå glömma det viktigaste. Nu ska jag iallafall lägga mig på soffan och slötitta lite på tv. Ville bara berätta att jag är tillbaks så efter helgen kommer det lite mer intressanta inlägg :)

Ha en trevlig helg!