Jag erkänner!

2011-11-29 kl. 11:23:52 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag är helt enkelt för lat för att orka gå upp till datorn och logga in på bloggen och skriva lite.. Men nu har jag gjort det iallafall :) Jag har en bulldeg på jäsning och sen så ska jag fara till stan och kolla på när Ellenore städar och sen så börjar jag min sista inskolningdag 16.50. Jag trivs välidgt bra med mitt nya jobb och jag hoppas att det kommer att gå bra att jobba ensam i helgen. Förra veckan så var jag tre svängar till luleå (två dagar tillsammans med en annan värdinna, men på fredagen fick jag jobba helt själv). Jag hade tre skrapsår och en bula efter min första dag som "ensam", men det är smällar man får ta. Igår var vi till haparanda och nu ikväll ska vi till Umeå :)

Hoppas att ni har en trevlig tisdag idag. Nu måste jag gå ner och baka ut min deg. :)

Ja, förresten så vet jag ju inte ens om jag har skrivit vad mitt nya jobb gr ut på? Jo, jag är bussvärdinna (eller cabinvärd som det egentligen heter) på linje 100 :)

Godkväll!

Det gick fort!

2011-11-17 kl. 12:24:09 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har redan fått min canvas, eller ja den är på konsum just nu men jag ska snart hämta den. Jag tog en ordentlig sovmorgon idag, men jag är ganska säker på att jag behövde den :) 

Det känns som om det blåser rakt igenom väggarna idag, jag fryser mest hela tiden. 
Nä, nu måste jag äta lunch! Bullens med bröd :)
 

Jag har bestämt mig!

2011-11-14 kl. 00:08:41 | Allmänt | Kommentarer (0)

För några månader sedan så var jag ju på The studio och blev fotad och jag skulle ju få en gratis canvas av en av bilderna och jag har äntligen bestämt mig och beställt tavlan :) Det blev den här bilden..



Godnatt


Det går inte så bra för mig..

2011-11-13 kl. 23:01:23 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag är fortfarande usel på att uppdatera bloggen, men jag sitter inte så mycket vid datorn så jag kan väl skylla på det. Idag så har det varit farsdag och det är dagar som denna som det känns extra hårt att våran pappa inte finns längre. Jag tände några ljus framför pappas kort och sen så satt jag och tittade på hans foto och försökte komma ihåg sista gången som vi pratade med varandra, det var inget bra samtal men det var det sista vi fick.. :( Saknar han varje dag och det är ganska svårt att förstå att det redan har gått 5 1/2 år sedan han dog.

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att jag får sova ordentligt inatt :) Jag ska verkligen försöka uppdatera bloggen oftare och lägga ut dom där bilderna som jag lovade att visa er (för typ två månader sedan, haha).

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll :)

Jordvärme!

2011-11-03 kl. 18:58:59 | Allmänt | Kommentarer (0)
Nu har vi äntligen fått igång jordvärmen så nu behöver vi aldrig mer elda här inne :) Rörmokaren kom vid sju i morse och dom har hållit på hela dagen, men det känns superbra att det äntligen är klart!