Semestervecka nr 2

2011-07-25 kl. 16:26:36 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det var en riktigt lyckad fest i lördags :) Vi hade roligt och kom inte hem förrän halv två. Tack till Urban som skjutsade och hämtade oss. Igår så blev det en lugn dag och sen på kvällen for vi till stan och spelade kort med mamma :) Idag så har vi varit på banken och sen for Jonas på gummiverkstan och jag for på järnaffärn och köpte en vaxduk till utebordet, den är sommrig och jättefin så det var ett fynd (enligt mig). Bloggen är inte riktigt prio ett nu då vi har semester, men jag ska försöka att uppdatera lite ibland iallafall :)

Jag ska nog snart börja med middagen, det blir kycklingwok med nudlar :)


Lördag

2011-07-23 kl. 15:37:24 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har inte orkat blogga nåt som senaste dagarna eftersom att jag har jobbat i bageriet och haft främmnade och sovit extremt lite (bortsett från inatt då det blev hela tio timmar). Nu så håller jag på att förbereda lite inför kvällen. Vi ska på fest med Tv tema :) Kommer att bli skitkul! ska leta fram min kamera nu och sen ska jag börja göra mig klar, men jag kommer nog att vara klar ganska fort. Jag Ska ju bara ha keps, flanellskjorta och gummistövlar :)


Umeå

2011-07-20 kl. 20:07:00 | Allmänt | Kommentarer (0)
Idag har vi varit till Umeå med Dan och Anette och dom gjorde några fynd. Jag köpte en fjäderboa och en skylt att sätta upp på toa dörren (det står "toa" på den) :) Det blev så att jag ska jobba på bageriet imorgon och på fredag så jag måste gå och lägga mig typ nu, ska upp halv tre.. Vi avslutade shoppingdagen med att äta middag på Westmans i bygdsiljum och nu ska jag avsluta dagen med att starta en bra film och sen snarka ikapp med vovven.

Godnatt

Vad ska jag baka?

2011-07-19 kl. 15:03:23 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag håller fortfarande på och städar här hemma, men ikväll ska jag baka! Jag vet inte vad jag ska baka och jag vill gärna ha tips. Nån som har nåt förslag på vad jag ska baka?

Bilder från stockholmsresan

2011-07-19 kl. 11:51:26 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag hade ju lovat att jag skulle lägga ut lite bilder från våran stockholmsresa och här kommer dom! (bättre sent än aldrig)..

Stockholm 7-10/7


När vi kom till arlanda så stod det en taxichaufför och väntade på oss med Anettes namn på en skylt :)


Frukt/vila vid hötorget


Inte så långt ifrån hotellet fanns mitt drömställe :) GODA muffins!


Från hotellrummet så hade vi utsikt över lobbyn


Dan och Anette mitt emot hotellet


Gruppbild (jag saknas såklart eftersom att jag tog kortet) :)


Sara och Jag på ett café typ mitt i smeten.


Cailey fick nya kläder :)


Cailey hade saknat sin moster :)


Vi spelade kubb på jennys takterrass


Dan, Sara, Jonatan och Jenny vann.


Cailey var lite arg..


Sara på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter..


Jonatan på samma ställe..


..och jag..


Hotellet


Dan, Anette, jag och Sara då vi väntade på båten till Vaxholm


På båten påväg till Vaxholm fanns det en hund som hette Bosse :)


Sara och Jonatan på båten


Passade på att ta kort då vi gick runt på Vaxholm


Han var jätteduktig på att spela och sjunga


Han på balkongen hette Henning och var först arg på han som spelade eftersom att han störde, men efter en liten stund så ändrade han sig och skrek att alla skulle ge han som spelade pengar :)


cool hiss på hotellet :)


Jonas och David på Gröna Lund :)


:)


På arlanda påväg hem så fikade vi och Dan åt en bulle med paprika på..


och jag åt en muffins..

Efter den sista bilden så tog batteriet på kameran slut men det hände ändå inte så mycket mer på resan. Vi flög hem och så var helgen slut, men roligt var det! Tusen tusen tack för en trevlig helg!


Kors i taket!

2011-07-19 kl. 11:16:26 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag vaknade halv åtta imorse och jag var pigg :) Nu håller jag på och städar lite här hemma och sen hade jag tänkt fara iväg med lite skräp till återvinningen. Jonas jobbar sista dagen nu och sen har han också semester :) Imorgon kanske det blir en tripp till Umeå och dagen efter det så får vi besök, så det är typ bara idag som jag har "tid" att städa. Tänkte baka nåt gott ikväll också, men jag vet inte vad. Vill testa nåt nytt men ändå nåt som jag vet blir gott så jag har slut på ideer. Nån som har nåt tips?


SEMESTER

2011-07-18 kl. 09:24:14 | Allmänt | Kommentarer (0)
Kom hem från jobbet halv nio. Satte mig på en stol i köket och funderade på vad jag skulle göra idag och svaret blev: INGENTING, för jag har SEMESTER! Startade cd spelaren och tryckte ett par gånger på frammåt så att det inte skulle bli nån av dom första låtarna (som jag har hört typ tusen gånger) kan ni gissa vilken låt det var som började spela då jag tryckte på play?

 

Ganska passande va?

Jag är snabb ibland...

2011-07-15 kl. 13:55:54 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag hann baka en chokladkaka, starta diskmaskinen, byta i tvättmaskinen, städa lite och duscha på mindre än en timme :) Snart kommer dom och sen så blir det bara att packa väskan och he sig på jobbet. Snart är det måndag :)

Stressigt värre!

2011-07-15 kl. 12:17:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har inte haft igång datorn sen i tisdags då det åskade så jag har inte haft möjlighet att blogga dom senaste dagarna. Just nu lider jag av tidsbrist och det är mycket som händer samtidigt. Ikväll ska jag jobba (börjar 16.30) och före det så kommer moster och Peter hit och ïmorgon ska vi till raggsjö på släktträff och på kvällen så ska vi "fira" (gissar på att det blir en lugn kväll). På söndag är det jobb till på måndagmorgon och sen är det semester :) Anette frågade tidigare idag om det kommer några fler bilder från stockholmsresan och det gör det men det tar lite tid. Det togs ca 150 bilder under helgen och jag tänkte sortera lite innan jag lägger upp dom :)

Nu måste jag slänga ihop nån kaka av nåt slag eftersom att jag får besök om typ en timme.
Ha en trevlig helg, kommer nog inte att hinna blogga så mycket förrän på måndag..


Tisdag

2011-07-12 kl. 13:37:15 | Allmänt | Kommentarer (0)
Nu har jag klippt gräsmattan och nu så ska jag nog ta cykeln till badstranden för att ta årets första dopp :) Sen så är det bara att cykla hem igen och göra sig klar för att fara på jobbet, tre arbetspass kvar och sen så är det S E M E S T E R! Slutar 08.00 på måndagmorgon och då är jag ledig i fyra veckor och då blir det massor med arbete här hemma istället. Jordvärme ska grävas och huset ska målas klart, men det ska bli skönt att vara "ledig" iallafall :)

Nu ska jag packa badpåsen och hoppa upp på cykeln :)



Den här bilden är från i fredags då vi var till Södertälje och träffade syster Jenny och systerdotter Cailey :)


Måndag = latardagen?

2011-07-11 kl. 13:31:03 | Allmänt | Kommentarer (1)
Idag går det långsamt. Det känns skönt att vara hemma, men det är mycket som måste göras så jag har egentligen inte tid att vara lat. Har nyss varit till Trine och nu så funderar jag på att äta en macka eller nåt så att jag orkar göra nåt. Funderar faktiskt på att klippa gräset, men jag har inte bestämt mig än :D

Jag skjuter nog upp bloggandet till ikväll då det förhoppningsvis är mindre varmt här inne, hjärnan smälter ju ihop och jag kan inte tänka. Har lärt mig lite mer av min telefon men det är nog väldigt mycket kvar innan jag och telefonen är helt överens. Bilder från helgen kommer senare, men en kanske jag kan bjuda på redan nu :)


Borta bra men hemma bäst!

2011-07-11 kl. 00:00:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det har varit en jättetrevlig helg i stockholm, men det känns underbart att vara hemma igen :) Har jag så mycket att skriva om så jag vet inte vart jag ska börja. Jag tror inte ens att jag orkar börja skriva om resan ikväll utan jag tar nog hellre det i morgon, för jag har lite fullt upp just nu :) Köpte en ny mobiltelefon av min syster i fredags så jag sitter och pillar på den och försöker lära mig hur det fungerar och det är inte enkelt..

Att göra imorgon:
Visa bilder från helgen
Berätta om Henning
Visa mina böcker som jag beställde för två veckor sen (och som kom i fredags)
Promenera med Sita
Dricka kaffe
Pilla mer på min telefon!


Jag ljög

2011-07-07 kl. 07:45:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag ska inte jobba idag. Jag har tagit ledigt och vi är just nu påväg till Umeå med Dan och Anette och därifrån blir det flyg till Stockholm och så kommer Jonatan och Sara dit och så ska vi bo på hotell och bara ha det trevligt hela helgen. Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna, men jag har varit så rädd för att skriva nåt som avslöjade våra planer. Anette fyllde 60 år på midsommarafton och då fick hon ett rim där det stod så här:

Vi åker dan efter Dan
Det blir mycket spring på stan
Ett tips från oss är att boka tid för en spruta
så du orkar vara med och pruta
Tre dagar och nätter utan  stök och bök i ditt kök
Nu ska du ut på en liten resa
kanske dricka "Una cerveza"
Var redo för avresa halv åtta
glöm inte att före det gå på "pottan"
Tid för pisspaus finns ej
Nu ska du ut på galej.

Hon fick veta att vi skulle åka nånstans, men inte vart och vi hade inte heller sagt vilka som skulle med men hon har hela tiden gissat på att det blir hon, Dan, Jonatan, Sara, Jonas och jag och det hade hon ju rätt i :) Hon fick även en ledtråd där jag hade tagit en massa bokstäver och lagt huller om buller och sagt att det var en ledtråd. Nu behöver hon inte vara nyfiken längre för nu är vi som sagt påväg (om nu det här inlägget kommer upp den tid som jag har valt att det ska publiceras). Första gången jag testar på det här med tidsinställt inlägg förresten så vi får se om det fungerar eller ej.

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!


5 år

2011-07-07 kl. 00:10:38 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag kan inte sova förrän jag har skrivit vad det är för dag idag. Idag är det exakt fem år sen pappa dog. Eller ja, nu har klockan slagit tolv (lite drygt) så nu är det dagen efter. Den 6/7-2006 var dagen då jag och mina fem syskon förlorade våran pappa. Fem år har gått sen dess och jag saknar han varje dag, och jag kan inte låta bli att tänka på hur saker och ting hade sett ut ifall han fortfarande hade fått leva. Han och Jonas skulle ha kommit bra överens och samma sak med han och Dan. Jag tycker att det är synd att pappa inte fick se hur hans barn har utvecklats dom senaste fem åren  och jag tycker att det är synd att han bara fick bli 57 år, MEN jag är glad över att jag fick ha min pappa i 20 år :)

Jag och Mathilda var och planterade lite blommor på pappas grav idag, eller JAG planterade och Mathilda tittade på, hon tyckte att det var onödigt att vi båda fick jord under naglarna.. haha :)

Nu ska jag fixa lite och snart blir det sängen.
Godnatt

Godnatt

2011-07-06 kl. 23:11:30 | Allmänt | Kommentarer (0)
Eftersom att jag ska jobba dagtur imorron så är det nog bäst att jag går och lägger mig nu. Jobbar 07.30-16.30 och sen har jag helg till på tisdag :) Jag bakade förresten muffins för någon dag sen, har en granne som ville ha till en fest och då är det ju självklart att jag ställde upp, passade också på att testa mitt fina muffinsträd som jag har fått av världens bästa Trine :)
Har till och med tagit en bild på hur det blev :)



Godnatt

Godnatt

2011-07-04 kl. 23:43:05 | Allmänt | Kommentarer (0)
Det blev inget bak.. tröttheten tog över helt och hållet. Tänkte visa er lite bilder från igår och sen så blir det nog sängen för min del. LEDIG imorgon och jag tror att det blir ett besök hos mamma i hennes nya lägenhet :)

Igår så var vi på kalas hos Moa och Sander och här kommer lite bilder :)












Nu ska jag sova
GODNATT!



Rastlös..

2011-07-04 kl. 21:49:01 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag borde egentligen vara supermegatrött, men det är jag inte (kan vara liiite övertrött istället). Jag somnade ungefär 23.30 igår och steg upp 01.45 och sen så var jag i bageriet mellan 03.00-13.30 och sen for jag till Anette och vilade i två timmar och sen blev det SURSTRÖMMING! gott var det iallafall och jag hoppas att det blir det till middag nån fler gång i sommar. Jag vet inte vad jag ska göra nu, det kliar i mina fingrar och jag vill baka, men jag borde ju egentligen gå och lägga mig så att jag kanske blir snarlik men människa nån gång.

Idag så fick jag och Jonas en inbjudan till en 50 års fest (25+25) och det är med TV tema. Vi ska försöka gnugga våra geniknölar lite så att vi hittar nåt bra att klä ut oss till :)

Nu ska jag göra lite hemliga grejer och sen får vi se om jag bakar eller om jag struntar i det :)

Ha en trevlig kväll! :)

Söndag

2011-07-03 kl. 19:43:14 | Allmänt | Kommentarer (0)
Nu är den här helgen slut och nu är jag ledig tills på torsdag, men om jag blir helt ledig återstår att se..
Idag så har vi varit hos Urban och Trine och grattat Moa och sander som fyller 9 år imorron och sen så for vi och åt middag på Westmans i bygdsiljum :) Har en massa bilder i kameran från idag, men jag har inte orkat föra över dom till datorn än, men jag hittar snart ork till det också. Nu ska jag kolla vad min sambo gör, jag gissar att han ligger och snarkar på soffan och om han gör det så ska jag väcka han :D

ha en trevlig söndagkväll