En dag i stan!

2013-02-27 kl. 20:40:59 | | Kommentarer (0)

Har spenderat hela dagen i stan :) träffade Maria där, hon och hennes sambo ska också ha en liten och dessutom bara några dagar före oss. Vi fikade lite och surrade massor! Sen så gick vi runt och tittade på kläder och lite annat smått å gott. Jag hade inte tänkt köpa nåt, MEN då jag såg att två av bodysarna som jag kollat på på internet endast fanns en kvar av strl 56 så då slog jag till. Vågade inte vänta tills nästa gång jag ska till stan. Dessutom så hade dom "tag 3 betala för 2" så jag köpte ett par byxor också!

Sen så var vi till barnmorskan och allt såg bra ut :) efter det for vi på ICA maxi och handlade och där fyndade jag ordentligt! Många tipsar om att "Stora boken om barn" är bra och den hade dom för endast 59kr och det tycker jag är ett fynd!

Tänkte visa er mina inköp och sen ska jag lägga mig med fötterna högt upp!


58 dagar kvar :)

2013-02-26 kl. 22:43:09 | Allmänt | Kommentarer (0)
Dagarna springer iväg och jag orkar inte baka så mycket längre så därför blir det inte heller så mycket skrivet här i bloggen. Idag så har jag tvättat alla bebiskläder som vi har och det är så mysigt! Nu medan jag har väntat på tvättmaskinen så har jag passat på att kolla lite mer bebiskläder på internet :) Det finns så mycket snyggt! Därför så har jag valt ut mina tre favoritplagg just nu och tänkte lägga ut dom här. 
 
 
Den första bilden är från ellos och dom två andra är från H&M :)
 
 

Trött?

2013-02-12 kl. 17:35:07 | | Kommentarer (0)

Jag gjorde ju semlor idag och sen så gjorde jag stekt fläsk och stuvade makaroner. När Jonas for på jobbet så skulle jag lägga mig på soffan och "bara" vila lite, men jag vaknade nästan tre timmar senare... Tror jag var väldigt trött :D nu äter jag middag och sen ska jag på allegården och fika semlor :)


Degen är på jäsning!

2013-02-12 kl. 10:01:00 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag vaknade 08.20 och stod ute och väntade på bussen 09.00 och allt hade fungerat fint så jag fick tillbaks min telefon, skickade med en påse kakor som tack! Sen gick jag in och började med en deg, jag kan ju inte inte göra semlor idag på självaste semmeldagen.. Så degen ska jäsa 25 minuter till och sen så ska bullarna rullas och gräddas och sen blir det semlor för hela slanten (efter lunchen så klart).

Känner mig pigg och på bra humör, kan det vara för att jag inte har sovit för länge? eller är det bara tillfälligt? Kan ju hända att jag blir sur och grinig lite senare idag, men då gör det ingenting för Jonas jobbar och den enda som behöver stå ut med mig är mig själv och det ska jag nog klara av!

Nu ska jag äta en blodapelsin och sen ska jag kolla om han där uppe vill vakna :)

Godnatt

2013-02-12 kl. 01:48:09 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har haft en ledig helg i helgen och det har varit skönt. Skulle på föräldrautbildning före jag började jobba idag och det var trevligt men jag kunde inte stanna hela tiden för då hade jag missat bussen.

När vi hade lämnat umeå så upptäckte jag till min fasa att jag hade glömt mobilen i fikarummet så där ligger den just nu,,, men förhoppningsvis så får jag den hemlevererad imorgon :)

Nu ska jag sova så att jag är vaken klockan nio då bussen passerar :)
godnatt

Trött...

2013-02-07 kl. 01:05:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har inte haft så mycket att göra idag så jag har kollat på saker till bebisar på internet och det finns ju verkligen hur mycket som helst! Jag hittade en hel del saker som jag verkligen gillade. Så jag tänkte visa er lite bilder (ber om ursäkt för att det har blivit mer bebis än bakning på bloggen på sista tiden, men jag har bara bebis på hjärnan). Ikväll så har jag varit på vattengympan och sen när jag kom hem så la jag mig på soffan med fötterna i högläge och sen dess jag har legat här, men nu är det dags att stänga av tvn och gå och lägga mig..

Väggtexten är från hafva.se och allt annat är från jollyroom.se :)

 

 
 
 

Onsdag den 6/2

2013-02-06 kl. 14:49:06 | | Kommentarer (0)

Igår var den den 5/2 och min födelsedag :) jag vaknade vid tio och då klockan blev halv två så hade jag bakat apelsinmuffins, chocolate chip cookies och tobleronesnittar :) sen blev det en lugn dag och när Jonas kom hem så hade han med sig tulpaner och middag. Senare på kvällen kom Victoria och drack lite kaffe och surrade lite och sen kom Urban och Elis och Elis gillade nog mina bakelser som jag hade gjort :)

Sen så hittade jag en söt gravid app :)


Söndagen den 3/2

2013-02-03 kl. 13:46:57 | | Kommentarer (0)

Februari är här och nu känns det som om våren inte alls är långt bort! 11 veckor kvar tills liten i magen är planerad att titta ut och som vi längtar! Har nyss haft värsta träningspasset i magen, den lilla sträckte på sig och sparkade lite här å där, men det är bara mysigt! Jobbar ikväll och imorgonkväll och sen så måste jag börja baka lite inför nästa helg. På tisdag så blir jag ett år äldre, då blir jag 27 år ung :) måste ha nåt gott att bjuda på! Ska iallafall baka rulltårta och sen kanske det blir nå bullar eller några småkakor, vi får se vad jag orkar helt enkelt.

Nä nu måste jag göra mig klar, vi ska handla i stan innan jag ska jobba. Ha en trevlig dag!


Besök!

2013-02-02 kl. 10:44:37 | | Kommentarer (0)

Igår hade vi Peter, Sarah å Alva på besök och Alva var söt som vanligt :) vi gjorde inte så mycket, tittade lite på tv och umgicks lite. Och så firade vi Peter i efterskott och mig i förskott :) har lite bilder på Alva som jag måste visa :)