Julgottis

2011-12-15 kl. 01:03:04 | Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har varit dålig på att blogga dom här senaste dagarna och det beror främst på lathet (det ÄR jobbigt att starta datorn och sätta sig ner på stolen), men också på tidsbrist. Jag jobbade måndagkväll och kom isäng sent, väldigt sent. Upp tidigt för att följa med svärmor till stan, det blev lite shopping och annat smått och gott och sedan så kunde jag inte sova på kvällen, så då gjorde jag lite julgodis. Med lite så menar jag saffrasskorpor, hallontryffel och "snöbollar" :) Allt blev supergott, men mina nya favoriter är helt klart saffransskorporna! Läste någonstans att Leila hade ett jättebra recept på saffransskorpor så jag googlade och hittade flera olika, men jag valde det första till slut iallafall. Dom är så farligt goda och det är jag inte ensam om att tycka, så jag måste snart göra fler så att det räcker fram till jul.

På tisdagkväll då jag gjorde alla dessa godsaker så hade jag tillochmed tagit ner och laddat kameran så att jag kunde ta några "riktiga" bilder. Men jag måste så klart erkänna att jag är en "bakare" och inte en fotograf, men bilderna blev iallafall bättre än med mobilen :)

Haha, okej! Efter att ha tittat på bilderna jag tog så tror jag att jag tar tillbaka det jag skrev tidigare. Bilderna såg bra ut så länge som dom var i kameran, men nu då jag la in dom på datorn så var dom inte så bra längre. Men men, jag tror att mitt budskap når fram ändå! Det är gott med jul! :)







Recepten kommer imorgon för nu måste jag sova innan jag somnar sittandes på stolen.
Om jag somnar på stolen så rullar den iväg och då ramlar och ner på golvet och får väl säkert nån hjärnskakning eller nåt annat otrevligt, så nu tar jag varningarna (gäspningarna) på allvar och hoppar i säng.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback